dijous, 20 de setembre del 2012

6 generacions de Pere Màrtir Piera

Muntanya de Sant Pere Màrtir (BCN)
Aquesta concatenació de Pere Màrtirs a la família del Piera començà amb un dels fills del matrimoni entre Francesc Piera Llopart i Antònia Closas Ribas, casats el 18 de setembre de 1767, els quals tingueren dos fills, en Grau i en Pere Màrtir.

  1. El Pere Màrtir Piera Closas nascut el 5 de novembre de 1788. Es casà amb Agustina Cardona Prats el 26 de gener de 1816. I tingué també dos fills : en Pere Màrtir i en Pau.
  2. En Pere Màrtir Piera Cardona va ser batejat el 20 d'agost de 1822 a la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona. es casà tres cops, amb la primera esposa, Eulàlia Piera i Piera, va tenir dos fills en Pere Màrtir i en Josep.
  3. El Pere Màrtir Piera i Piera nasqué el 1851. Va contraure matrimoni amb Maria Rafas Nogués el 16 de novembre de 1876. D'aquesta unió van nèixer dues criatures : en Pere Màrtir i la Maria.
  4. En Pere Màrtir Piera Rafas va nèixer el 1874. La seva esposa fou Lluisa Noguera Algué. Es van casar el 12 de setembre de 1896 i tingueren 3 fills : la Maria, en Pere Màrtir i la Lluïsa.
  5. El 3 de novembre de 1904 va nèixer a Barcelona el Pere Màrtir Piera Noguera casat amb Carme Guivernau Mestre. Els quals van tenir 5 fills.
  6. L'últim d'aquesta llista ha estat en Pere Màrtir Piera Guivernau ja que cap dels seus fills porta el nom de Pere Màrtir.


 

1 comentari:

  1. Informació incorrecte. Jo sóc el darrer Pere Mártir, fill de Pere Piera Guivernau i Anna López Sánchez. Això sí, només oficialment, aixi consto al registre civil. Ara bé, em dic Pere Lluis Piera López i seré el darrer d'aquesta dinastia!!

    ResponElimina