dilluns, 13 de juny de 2011

Els Piera de Granollers

Aquesta portada correspón a la revista, Gol Esports, que és una de les moltes publicacions que edita l'empresa de Granollers : Piera edicions SL. Tal com ens expliquen al seu web :

"PIERA EDICIONS S.L. va néixer ara fa 23 anys amb la única idea de promoure, difondre i informar de les diferents activitats que resulten de les nostres contrades.

GOL VALLÈS, la primera publicació datada del 1985, va omplir un buit molt important en el món de l'esport de la comarca del Vallès Oriental. Els diferents actes, com la festa al millor esportista comarcal amb l'assistència de diferents personalitats, indica la bona feina feta des d'aquest quasi oblidat àmbit. Posteriorment, LA PORTADA DEL VALLÈS va aparèixer per donar cobertura a la informació general del Vallès, essent present als quioscs de la comarca mensualment des de fa més de deu anys. La bona marxa va donar llum a LA PORTADA DEL MARESME,amb el mateix format, rigor i seriositat però centrat en el Maresme.

Actualment, les dues revistes s'han unificat com LA PORTADA, essent la primera publicació gratuita del Vallès. Les diferents informacions dels pobles de Catalunya van arribar de la mà del MIRADOR, publicació mensual amb reportatges i entrevistes.

1999 va ser l'any de la introducció en les noves tecnologies. L'era d'Internet avançava implacablement i Piera Edicions no es va voler quedar enrera. Així, apareixia la primera guia, TOT CATALUNYA, la qual aplega unes 300 webs dels diferents pobles i ciutats del pais. Amb un treball acurat on es poden recollir les dades, la història, els llocs per visitar, les festes, les empreses, comerços, hosteleria... la màxima informació de tots els indrets de Catalunya. Així mateix, l'aparició de la COMARCA ACTIVA, la guia comercial agrupada per comarques, va consolidar el projecte audiovisual de l'empresa que, posteriorment, ha anat creant noves iniciatives com, per exemple, LA GUIA GASTRONÒMICA DE CATALUNYA o LA GUIA DE LA CONSTRUCCIÓ.

L'any 2001 es va iniciar un gran projecte: PUNTVALLES.COM, el primer portal del Vallès Oriental. Amb una gran varietat de seccions, hom pot estar al dia de moltes activitats i informació actualitzada de la comarca.

L'any 2004 va ser clau en el projecte de futur. La reconversió de LA PORTADA com a revista gratuïta, distribuïda als Vallès, Maresme, Badalona... va donar un gir important a la difusió d'aquest producte. El mateix camí ha seguit GOL ESPORTS, unint-se al grup de revistes en català sense cost i que, igualment, es pot trobar a les comarques esmentades abans. L'àrea d'Internet ha vist néixer nous productes com TOT NUVIS, el portal de casaments que ja és el més visitat del seu ram, un punt de referència per les parelles, i es va reestructurar TOT CATALUNYA i COMARCA ACTIVA, essent productes adequats als temps que corren... així mateix neix CUINA CATALANA.NET, el portal gastronòmic català, i la GUIA DE CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA reeneix amb un nou disseny i nous alicients. Les darreres creacions han estat SOLO BODAS, el portal de nuvis per tot Espanya, GUIA DE LA INFANCIA, la web del món infantil i SALUD Y BELLEZA, amb informació sobre una millor qualitat de vida.

El camí només ha començat, la nostra experiència i el bon equip de professionals que treballen cada dia per millorar i crear productes atractius per al lector o navegant, fa que Piera Edicions S.L. segueixi la línia d'innovació i difusió que marcarà l'instant proper i llunyà..."

Entre els diferents productes escrits i digitals que conformen el grup editorial podem destacar :
Edicions Piera SL està ubicada a Granollers i va ser fundada per la família Piera, concretament arràn d'un projecte iniciat per Oriol Piera, periodista, conjuntament amb el seu pare. A més, va ser membre fundador d'APEVOR (Associació de Periodistes Esportius de Vallès Oriental) que otorga cada any el Premi a la "Mejor Labor Periodística" i que porta el seu nom en homenatge a la seva tasca.

Avantpassats de la família Piera de Granollers :


Altres webs :

http://www.premsacomarcal.cat/La-Portada

http://perelluispiera.es/catala.htm
http://perelluispiera.es/blog/
http://alphadisseny.com/
http://jordicine.blogspot.com/2008/04/cosas-reconocimiento-oriol-piera.html
http://jordicine.blogspot.com/2007/06/uri.html
http://blogdeurobe.blogspot.com/2008/06/resultats-torneig-oriol-piera.html
http://www.naciodigital.cat/pdf/vallesoriental/noticia_8335.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada