divendres, 5 de maig de 2017

Bru Artiac. Operació Cul de la Lleona

Nou llibre d'en Bru Artiac, aquest cop passa tota l'acció per les terres de Girona. 

La sinopsis del nou volum és :
El Grumoll, el Bru i la seva família viuen molt tranquils a Barcelona, fins que un dia el pare arriba amb una notícia bomba: els de la feina el traslladen a Girona. El Bru i la seva germana posen el crit al cel. Girona? Ells no hi volen pas anar!
El Bru comença en una nova escola i ha de fer nous amics. Tot sembla que va més o menys bé fins que un dia, en una visita al Tapís de la Creació, algú tira una pedra amb un tirador i trenca el vidre protector de l'obra. I el pitjor és que li tiren les culpes al Bru!
A partir de llavors, el Bru se les haurà d'empescar per descobrir el culpable i lliurar-se del càstig. Mentrestant, haurà d'esquivar els cops de puny del Narcís i investigar quina en duen de cap els científics que viuen davant de casa seva. Al Bru se li ha girat feina!
Enric Gomà és guionista, articulista i divulgador lingüístic. Autor de les aventures d'en Bru Artiac que són publicades a l'Editorial Cruïlla amb les il·lustracions d'Artur Laperla, que magnifiquen el to humorístic del relat i apropen el lector a la personalitat de cadascun dels personatges. Aquestes històries estan dirigides a lectors d'entre sis i dotze anys.


Per saber-ne més :
Web de l'Editorial Cruïlla sobre : Bru Artiac. Operació de la Lleona 
Web SIES TV sobre : Bru Artiac. Operació de la Lleona
Entrada al bloc Els Piera de Les Corts : Enric Gomà Ribas
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada