diumenge, 22 de febrer de 2015

No ens quedarem a viure a Doha

Ahir dissabte, en la secció "Així fa de pare" en el suplement "ara criatures" del diari "Ara" apareixia la notícia de la nova paternitat de l'Enric Gomà, pare d'en Fuong, un nen de sis anys i mig nascut a Vietnam.

"Enric Gomà és guionista i pare del Fuong, de sis anys i mig, que fa quatre dies que ha arribat a Barcelona. Ha escrit sèries com "Temps de silenci" i "Ventdelplà" i ha creat formats televisius com "Català a l'atac". Per a nens ha escrit "Bru Artiac, Operació Gertrudis" (Cruïlla). 

Encara no ha entès que les joguines es compren, per tant, anem a una botiga Imaginàrium, que ve a ser un lloc com comunista, on es poden compartir totes de joguines sense límit, cosa que va molt bé per a l’economia domèstica. I a casa ha descobert joguines insòlites com una desgrapadora i el plaer de retallar llibres del segle XVIII..."

Voldria destacar les paraules que l'Enric Gomà va dir en el dia de la paternitat (entrega del fill al pare) :
"...els hi asseguro que Fuong tindrà una vida feliç i plena. Perquè l'educaré en l'amor i alegria, la saviesa i la paciència, el sentit pràctic i la sensibilitat artística. El meu fill aprendrà a treballar i a conviure, a estimar i a aprofitar tot el de bo que ens ofereix la vida. Moltes gràcies".

Més informació :
Article 'No ens quedarem a viure a Doha' del diari Ara.
Entrada del 9 de febrer al bloc 'Cafezoombloc' : Fent lloc a la novetat.
Entrada del 6 de febrer al bloc 'Viure i Conviure' : Àvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada