dilluns, 18 d’agost de 2014

Restaurant Lluís de les Moles


Avui, us presento el Restaurant Lluis de les Moles de Barcelona, un establiment basat en el model carta - menú, que permet escollir entre 10 primers, 10 segons i 4 postres. Cuina catalana de temporada amb influències mediterrànies...







Un dels seus plats estrella és el "Timbal d'ou amb patata" que consisteix en una base de patata feta a la paella amb pebrots, botifarra negra, un ou ferrat a sobre i salsa de pernil de Jabugo. La recepta es pot trobar a TV3 al programa Cuines.





I perquè us parlo d'aquest restaurant ? Doncs perquè el seu xef i propietari és en Lluís Piera Gabarró descendent del Salvador Piera Jané. Per cert, l'adreça de l'establiment és al Carrer... de les Moles, 25. Al centre de Barcelona, molt a prop de la plaça Catalunya. Si voleu fer reserva truqueu al 933.17.58.66

Per saber-ne més :
Recomenació al diari La Vanguardia del dia 11 de gener de 2003 : "El menú más cuidado"
Artícle "Bueno, bonito y barato" al diari La Vanguardia del dia 7 de maig de 2004. 
Article al Periodico de Catalunya del dia 26 d'octubre de 2011
Entrada al bloc Entre vinos y amigos del dia 24 de desembre de 2012.
Reportatge al Programa Moments a BTV.
Perfil del Restaurant 'Lluis de les Moles' al Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada