dissabte, 23 de novembre de 2013

Vicenç Piera : Un mito del Barça nacido en una masia de Les Corts

Aquest passat 16 de novembre, vaig tenir una gran alegria al rebre un missatge al facebook dels Piera de Les Corts, on des del setmanari digital "El Català" es posaven en contacte per informar de la publicació d'un nou article, amb el títol de : "Vicenç Piera: Un mito nacido en una masia de Les Corts", la veritat és que l’article està ben treballat i ens expliquen alguns aspectes de la vida esportiva o orígens d’en Vicenç Piera. També, hi ha alguna referència a la seva dona : Maria Dinarés Comellas, gran seguidora del FC Barcelona.
La pàgina del setmanari ‘El Català’ és força interessant. És un setmanari digital dedicat als esports que del Districte de Les Corts de Barcelona, com per exemple el Real Club de Polo, Club Esportiu Mediterrani i el FC Barcelona entre d’altres. En resum un web que cal visitar.

Per saber-ne més :

Entrada sobre Vicenç Piera en el semanari El Català

2 comentaris:

 1. No trobo el contacte per escriure-li i li envio un enllaç amb un article que he fet sobre l'Antoni Piera i Jané, el meu besavi.

  http://w2.bcn.cat/bcnmetropolis/calaixera/biografies/el-senyor-tonet-de-sants/

  Atentament,

  Enric Gomà


  ResponElimina
 2. Acabo de llegir l'article sobre "El senyor Tonet de Sants" i és molt interessant. Moltes felicitats. L'adreça de correu és elspiera@gmail.com

  Marcel

  ResponElimina