dijous, 8 de setembre de 2011

Heaven d'Àurea Bellera

Benvolguts amics,

Us informem de la propera exposició que tindrem a la nostra galeria.

Del 2 de setembre fins el 2 d'octubre exposició individual de l'artista guanyadora de l'edició d'enguany del PREMI TELAX - Àurea Bellera
Títol de l'exposició "Heaven"

Inauguaració dia 2 de setembre a les 20h.
(Anhelant els teixits del cel)

L'artista escriu
La meva praxi artística ( de caràcter multidisciplinari: pintura, collages, instal·lacions) es centra bàsicament en una reflexió sobre la relació entre home i natura, entre art i natura i neix d’una profunda necessitat de dotar de significat a tot el que m’envolta i al mateix temps em conforma. Esquinçar el vel de les aparences, anar sempre més enllà en un exercici poètic, i finalment intentar d’arribar a l’essència de les coses, això és el que em mou.
En la present exposició mostro una sèrie de pintures inspirades en un poema de William Butler Yeats, He wishes for a cloths of heaven, que ha actuat com a catalitzador de totes aquestes inquietuds abans esmentades. La meva pintura d’arrels cosmològiques ja de per se hi ha trobat un especial ressò, primer en la evocació d’espais físics i alhora metafísics, després en la figura del Poeta com a intermediari entre el cel i la terra.
Es pot dir que HEAVEN estrena una fèrtil connexió que seguirà donant els seus fruits i em permetrà d’aprofundir encara més en la meva recerca personal i artística.

Si tingués els teixits brodats del cel, obrats amb llum d’or i de plata, les blaves i les tèrboles i les obscures teles de la nit i del dia i de la mitja llum estendria les teles als teus peus: però jo, que sóc pobre, només tinc els meus somnis;he escampat els meus somnis als teus peus;trepitja blanament, perquè trepitges els meus somnis W.B.Yeats

Més informació a www.antonipinyol.com

Ens agradarà comptar amb la vostra presència.

Salutacions cordials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada