dimecres, 20 d’abril de 2011

Llibre per Sant Jordi : Viure i conviure

El passat dimarts escoltant a en Joan Barril al Cafè de la República a Catalunya Ràdio vaig sentir que la Montserrat Ribas i Piera, havia publicat un llibre, concretament el seu primer llibre. El titol del qual és "Fer-se gran". La Montserrat és mare de l'Enric Gomà i Ribas, col·laborador en el programa d'en Joan Barril en la secció de : La veu humana, amb Enric Gomà. I germana de Manuel Ribas i Piera i Antoni Ribas i Piera.

La Montserrat Ribas podem veure que és una persona molt dinàmica, a més del llibre, té un bloc : Viure i conviure on comparteix els seus records, experiències i pensaments. I va sortir al programa de TV3 : Psicopatologia digital amb el doctor Soler, on ens explica l'avantatge que li suposa escriure amb l'ordinador. Tot i les dificultats per aprendre'n que tenen les persones d'edat avançada, assegura que cal no tenir-li por.En la contraportada de l'obra podem llegir el següent : Montserrat Ribas i Piera es pregunta què ha representat la vellesa al llarg de la seva vida i com la viu en l’actualitat. I per respondre-ho traça un recorregut de les diferents situacions, pensaments, apreciacions i anècdotes que ha viscut (amb breus escapades, però, que el sentiment li imposa), contrapuntats amb el pensament d’escriptors de tots els temps que han abordat aquesta qüestió. Unes memòries, doncs, i alhora un assaig sobre la vellesa. I, insospitadament, Fer-se gran s’adreça a lectors de totes les edats.

Per cert, comentar-vos que aquesta tarda m'he passat per La Casa del Llibre de Passeig de Gràcia i l'FNAC de Plaça Catalunya i ja estava esgotat. Per si no el trobava enlloc, l'he reservat.


Enllaços a on es comenta el llibre :

Bloc Cafezoombloc : http://cafezoombloc.blogspot.com/2011/03/fer-se-gran.html

Bloc El mosquit i el camell : http://mosquiticamell.blogspot.com/2011/04/fer-se-gran-la-presentacio.html
Edicions de L'Albí : http://www.edicionsalbi.cat/Llibre.asp?Llibre=0283


BON SANT JORDI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada