diumenge, 9 de gener del 2011

La Giralda de l'Arboç

El passat més de juny vaig parlar dels Negrevernis i Piera, avui parlaré d'un dels fills d'aquell matrimoni, en Narcís Negrevernis i Piera i concretament de la seva néta : Candelària Negrevernis Lasala.

En Narcís Negrevernis va ser pilot naval encara que també es va dedicar a la política, sent secretari de l'Ajuntament de Sarrià (1833-1838) i Cap de la Milicia Urbana a Barcelona. Es va casar l'any 1822 amb Josefa Cuyàs i Regàs i d'aquest matrimoni van haver-hi 4 fills : Dolors, Joaquim, Joan i Magí Negrevernis Cuyàs.

El seu fill Magí Negrevernis (1836-1917) es casà amb Maria Dolors Lasala l'any 1873 del qual tingueren dues filles : Josefa i Candelària Negrevernis i Lasala.

Va ser Candelària Negrevernis conjuntament amb el seu marit Joan Roquer i Marí (1868-1934) qui van construir la Giralda de l'Arboç (1899-1907).

Després l'edifici va ser venut a Josep Bascompte i finalment l'any 1981 va ser comprat per l'actual propietari : Manuel Camino Martínez.

100 Aniversari de La Giralda de l'Arboç



Arbre Candelària Negrevernis Lasala
Imatges de l'interior de la Giralda de l'Arboç















Altres enllaços a la xarxa :

http://www.lagiraldadelarboc.com/
http://lagiraldadelarboc.blogspot.com/
http://oculimundinegrevernis.blogspot.com/

1 comentari:

  1. Hola.

    El árbol genealógico de mi tía-bisabuela que tienes en esta entrada no está correcto. Candelaria no tuvo hijos, murió en casa de mi padre.

    Un saludo. Petons.

    ResponElimina